2022. Július 07. Apollónia, Vilibald, Bene
 

Tömegsport 2015
 
  Közélet  -  2013. 11. 11. 15:18  -  www.szekesfehervar.hu
Nyílt napokon várják a továbbtanulás előtt állókat
  
A következő hetekben megnyitják kapuikat a középiskolák és a gimnáziumok a 8. osztályos, illetve a hat évfolyamos gimnáziumi képzésre jelentkező tanulók és szüleik előtt. Az érdeklődők nyílt napokon ismerkedhetnek az intézmények képzési programjaival és a bekerülés feltételeivel.
Iskolai előkészítő foglalkozások a Tolnaiban és a Táncsicsban
 
2013. november 12-én (kedden) és november 13-án (szerdán) 9 órától, illetve 15 órától a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola szervez nyílt napot a 8. osztályos tanulóknak és szüleiknek. Az iskola 4 évfolyamos gimnáziumi képzés keretén belül egy emelt szintű angol és egy emelt szintű német osztályt indít. Öt évfolyamos gimnáziumi képzésre egy reál irányultságú osztályban lesz lehetőség, ahol az első évben angol nyelvi előkészítővel várják a diákokat. Ezt követően 4 tanéven át az emelt szintű angol nyelvi oktatás mellett a matematika-fizika, vagy a kémia-biológia szakpárok közül választhatnak a tanulók. A szakközépiskolai képzést egy 4+1 évfolyamos művészeti osztály biztosítja, grafikus, kerámiaműves és textilműves tanszakokkal.
 
November 14-én (csütörtökön) 15 órától a 6. osztályos tanulókat és szüleiket várják az iskolában, hogy az intézmény hat évfolyamos emelt szintű angol nyelvi oktatást is magában foglaló gimnáziumi képzésével ismertessék meg őket.
 
 A Székesfehérvári Vasvári Pál Gimnázium is várja a a továbbtanulás és iskolaválasztás előtt állókat, valamint az érdeklődő szülőket. November 19-én (kedden) 17 órakor a hat évfolyamos képzésről, november 20-án (szerdán) 17 órakor pedig az oktatási intézményben biztosított négy évfolyamos képzésről tartanak tájékoztatót.