2022. Július 07. Apollónia, Vilibald, Bene
 

Tömegsport 2015
 
  Közélet  -  2017. 01. 24. 09:11  -  www.szekesfehervar.hu
A Cloud 9+-al folytatódik szerdán este a Corvinus Beetető
  
Szerdán este folytatódik a Corvinus Beetető - üzletről középiskolásoknak című előadássorozat a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A meghívott Cloud 9+ együttes tagjai a zene és az üzlet viszonyáról, a lemezkiadásról és a koncertekkel kapcsolatos marketingről is beszélnek majd az érdeklődőknek.
A Budapesti Corvinus Egyetem és a Spin-Off Klub szervezésében folytatódik a Corvinus Beetető - üzletről középiskolásoknak előadássorozat. A következő program január 25-én, szerdán 18.30 órakor kezdődik a BCE Székesfehérvári Campusán. A meghívott vendégek ezúttal a Cloud 9+ együttes tagjai, akik az érdeklődőkkel megosztják, hogy a mai piacon hogyan lehet üzlet a zenélés és a lemezkiadás, valamint a koncertekkel és az internetes felületekkel kapcsolatos marketinges tapasztalataikról is beszélnek – például arról, hogy mit érnek a Facebook- vagy a You Tube-lájkok. Az együttessel február 17-én a Fezen Klub színpadán is találkozhat a közönség.
 
A Corvinus Beetető sikeres programsorozatának első vendége Szirmai Gergely (Hollywood Hírügynökség), az ország egyik legfelkapottabb youtubere volt, majd Tóth Máté, a Humbák Művek ügyvezetője adott elő, aki egyike a Tibi atya karakterét megalkotó fiataloknak.