SZÉKESFEHÉRVÁR PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA
(ingyenes felolvasó program letöltése)     Váltás a grafikus oldalra
Hírek
Közélet  -  2014. 05. 22. 14:59
Fehérvári középiskolák sikere a 2014-es tablóversenyen
 Fehérvári sikerekkel ért véget az idei facebook-os tablóverseny. Az első helyezést a fehérvári Belvárosi I. István Középiskola Hunyadi Mátyás Tagintézményének 13. D osztálya érdemelte ki, míg a 12. C osztályosok tablója a top ötbe került a megmérettetésen. Az első öt legjobb közé ezen kívül a veszprémi Lovassy László Gimnázium két osztálya, továbbá a bonyhádi Perczel Mór Szakközépiskola 12. B osztályának tablója jutott be.

Közélet  -  2014. 05. 08. 11:37
Az Óbudai Egyetemhez csatlakozik a Nyugat-magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara
 2014. július 1-től a Geoinformatikai Kar az Óbudai Egyetem keretében az Alba Regia Műszaki Kar részeként Fehérváron működik tovább. A GEO hallgatói tájékoztatására szervezett közgyűlésen az elbocsátó Nyugat-magyarországi Egyetem részéről Dr. Cseh Sándor rektorhelyettes, a befogadó intézmény részéről Prof.Dr. Fodor János rektor, Kártyás Gyula oktatási főigazgató és Szögi Gábor a Hallgatói Önkormányzat elnöke tájékoztatta a résztvevőket.

Közélet  -  2014. 04. 28. 09:24
Mától kezdődik az általános iskolai beiratkozás

  A 2014/2015-ös tanévre történő általános iskolai beiratkozásra 2014. április 28-án (hétfőn), április 29-én (kedden) és április 30-án (szerdán) kerül sor reggel 8 órától este 18 óráig. A tankötelessé váló, azaz a 2008. augusztusi 31-ig született gyermekét a szülő köteles beíratni a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerint illetékes vagy választott iskola első évfolyamára.

Hírportál
Önkormányzat
Civil
Kultúra
Turizmus
Ifjúság
Gazdaság
Sport
Egészség
Oktatás
Sajtó
Karrier
TOVÁBB
1. MENÜCSOPORT:
Bölcsődék
Óvodák
Általános iskolák
Középiskolák
Cserediák program
Kollégiumok
Iskolaorvosok
Gyerekorvosok
Iskolai versenyek


1. MENÜCSOPORT:
Hírlevél szülőknek feliratkozás


2. MENÜCSOPORT:
Óvodásoknak
Általános iskolásoknak
Középiskolásoknak
Családi programok