2022. Július 07. Apollónia, Vilibald, Bene
 

Tömegsport 2015
 
  Közélet  -  2017. 02. 15. 12:53  -  www.szekesfehervar.hu
Iskolai előkészítő foglalkozások a Tóvárosi és a Felsővárosi Általános Iskolában
  
Két oktatási intézményben is tartanak jövő hétfőn iskolai előkészítő programot. A Felsővárosi Általános Iskolában télbúcsúztató óvodás foglalkozás lesz, míg a Tóvárosi Általános Iskola képességmért tart az intézmény tornatermében. A hétfőn délután 16.30 órától kezdődő játékos és sportos foglalkozásokra várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.
A Tóvárosi Általános Iskolában sportos programokkal várják jövő hétfőn a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. A játékos, mozgásos foglalkozások mellett a leendő elsősök és családtagjaik a nyílt napon megismerhetik az iskola nevelési-oktatási programját és a tanítókat is. Hétfőn délután 16.30 órától a Sulikóstolgató programon játékos foglalkozásra és képességmérésre várják a nagycsoportos óvodásokat az intézmény tornatermében.
Szintén előkészítő foglalkozást tart jövő hétfőn 16.30 órától a Felsővárosi Általános Iskola, melynek keretében télbúcsúztató óvodás foglalkozást szerveznek a Koppány utca 2. szám alatt található intézményben. Az eseményekre szeretettel várják az óvodásokat, ahol a szülőknek lehetőségük lesz beszélgetni a tanító nénikkel.