2022. Július 07. Apollónia, Vilibald, Bene
 

Tömegsport 2015
 
  Közélet  -  2017. 03. 22. 12:04  -  www.szekesfehervar.hu
Munkatársakat keres a hamarosan megnyíló digitális élményház
  
A fiatalok digitális kompetenciájának fejlesztését szolgáló élményház nyílik hamarosan Székesfehérváron. A központ tudományos és technológiai innovációit bemutató foglalkozásokhoz, programokhoz keresnek munkatársakat: vezető oktató, oktatói és koordinátor pozíciókba. A részletes kiírások a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány honlapján, a www.szfa.hu/aktualis oldalon olvashatóak.
Digitális élményház, a kommunikációs és technológiai innovációkat bemutató gyakorlatorientált központ nyílik Székesfehérváron, délelőtti iskolai foglalkozásokkal, szakkörökkel, hétvégi programokkal, nyári táborokkal. A hamarosan induló munkához vezető oktató, oktatói és koordinátor pozíciókba keresnek munkatársakat. A vezető oktató állásra olyan pedagógust keresnek, aki az általános és középiskolás fiataloknak, illetve felnőtteknek is tart informatikai, robotikai, programozási foglalkozásokat, vezeti a szakköröket, a nyári táborokat, illetve ellátja az oktatói, koordinátori munkák beosztását, a központ szakmai munkájának irányítását és képviseletét.
 
Oktatóknak jelentkezhetnek mindazok a kreatív, az új technológiákra és motiváló tanulásra nyitott pedagógusok, akiknek legalább egy éves oktatási tapasztalata van, illetve magasszintű informatikai ismeretekkel rendelkeznek. A koordinátori álláshoz nem szükséges pedagógusi végzettség, azonban haladó szintű informatikai ismereteket és aktív angol nyelvtudást várnak a szervezési, irányítási, kapcsolattartási feladatok ellátáshoz.